21 mai 2023 | ora 12:53

Taylor Swift a declarat că „niciodată nu a fost atât de fericită” în mijlocul noii ei dragoste cu cântărețul din 1975 Matty Healy.

„Îmi vine să vă spun, nu știu, pur și simplu nu am fost niciodată atât de fericit în viața mea, în toate aspectele vieții mele”, le-a spus cântăreața participanților la concerte de la Gillette Stadium din Foxborough, Massachusetts, Sâmbătă seara, marcând cea mai recentă oprire din turneul ei Eras.

„Și vreau doar să-ți mulțumesc că faci parte din asta. Nu este doar turul. Simt că în sfârșit viața mea are sens.”

Swift a continuat, spunând mulțimii: „Așa că m-am gândit să cânt această melodie, care îmi aduce multe amintiri fericite”, înainte de a cânta melodia surpriză de seară, „Întrebare…?”

Deși nu era niciun semn al noului ei iubit la spectacol, Healy, în vârstă de 34 de ani, a fost văzută furișându-se în apartamentul lui Swift din New York cu câteva nopți mai devreme.

Taylor Swift a spus că „niciodată nu a fost atât de fericită” în mijlocul noii ei dragoste cu Matty Healy.
Twitter/@tswifterastour
„Pur și simplu simt că viața mea se simte în sfârșit că are sens”, a explicat ea.
Twitter/@tswifterastour

Pentru mai multă pagina șase pe care o iubești…

  • Ascultă podcast-ul săptămânal „We Hear”.
  • Abonați-vă la newsletter-ul nostru zilnic
  • Cumpărați marfa noastră exclusivă

Potrivit unui videoclip TikTok postat de @brandeegaar, hitmakerul „Chocolate” a putut fi văzut alergând pe scări și în holul principal al clădirii lui Swift din Manhattan, joi, în timp ce cineva îi ținea ușa deschisă.

Healy a croit o siluetă lejeră pentru întâlnirea de noaptea târziu, legănând un pulover închis la culoare, blugi și pantofi sport albi în timp ce purta o geantă.

Ieșirea a avut loc la câteva ore după ce au apărut informații potrivit cărora fostul iubit al lui Swift de șase ani, Joe Alwyn, s-a simțit „disprețuit” și „deranjat” din cauza „amortismului ei în devenire” cu cântăreața.

Ea a făcut admiterea în timpul celui de-al doilea spectacol de la Gillette Stadium sâmbătă seara.

O sursă a declarat pentru Daily Mail că actorul „Conversații cu prietenii”, în vârstă de 32 de ani, a fost supărat pentru că și-a pus „încrederea” în Swift, când ea i-ar fi spus că ea și Healy sunt doar „prieteni”.

„Joe știa că Taylor și Matt făceau muzică împreună și colaborează”, a declarat persoana din interior, menționând că au colaborat la albumul ei din 2022, „Midnights”.

„I-a spus că au devenit prieteni și el a avut încredere în ea”, a continuat sursa, subliniind că nu a existat nicio „suprapunere” în cele două relații, deoarece Alwyn și Swift s-au despărțit în februarie.

Rapoartele despre dragostea lui Swift cu solistul din 1975 au apărut pentru prima dată la începutul acestei luni.
Redferns pentru ABA
Healy a fost văzut luând un spectacol cu ​​tatăl lui Swift, Scott, la începutul acestei luni.
JLowebro/Twitter

Healy și Swift au stârnit pentru prima dată zvonuri de dragoste la începutul acestei luni, când a participat la o serie de spectacole ale ei din Nashville și Philadelphia.

Cel mai recent, el a fost văzut urmărind un spectacol din Eras Tour alături de tatăl cântăreței, Scott Swift, într-o cutie privată din spatele Lincoln Financial Field.

Cuplul a fost văzut, de asemenea, părăsind studioul de înregistrări Electric Lady din New York la începutul acestei săptămâni, înainte de a se împacheta pe PDA la clubul privat al membrilor Casa Cipriani.