Ce este de fapt FLABéLOS?

Mar 18th, 2018 | Autor | Categorie: Actualitate, Locale Arad, Sanatate, Sport, Timp liber

29356476_1716350241761077_1880281461794275328_o

Bazându-se pe vibraţia întregului corp (VîC), OTO FLABéLOS este inovaţia unui profesor australian.

Stând pe platforma mobilă a aparatului FLABéLOS, care prin balansare produce pierderea echilibrului, astfel stimulând sistemul nervos central, iar creierul „emite comanda necesară” pentru muşchi, pentru menţinerea echilibrului. Reflexul de menţinere a poziţiei funcţionează automat, rezultând astfel o semnificativă muncă musculară, dar fără a forţa inima sau articulaţiile. Muşchii reacţionează în mod involuntar, în aşa fel încât se poate ajunge la 10-60 de contracţii într-o secundă.

Acesta este imposibil în mod voluntar, în condiţii obişnuite de sală. Blochează pierderea masei osoase, cauzată mai ales de deficitul de mişcare. Intensifică pulsul şi metabolismul, astfel îmbunătăţeşte şi accelerează digestia, caloriile ard mai repede şi în afara antrenamentelor! Îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi coordonarea intermusculară, asigură elasticitate, îmbunătăţeşte simţul de echilibru, ceea ce este foarte important în cazul persoanelor mai în vârstă! Reduce durerile lombare acute şi cronice, este recomandat în special persoanelor cu diabet, deoarece îmbunătăţeşte circulaţia extremităţilor, cu utilizarea periodică poate fi redusă glicemia, ajuta la recuperare în cazul problemelor neurologice si locomotorii.

Contraindicaţii: (cazuri în care nu se recomandă utilizarea aparatului FLABéLOS!)

Boli canceroase, traume acute, tromboză acută, după fracturi recente, inflamaţii, infecţii acute, perioada postoperatorie după intervenţii chirurgicale, litiază renală, calcul biliar, calcul urinal, implanturi, proteze din metal, în timpul sarcinii, pacemaker.

Utilizaţi aparatul FLABeLOS chiar zilnic!

Rezultatul va fi o postură mai bună, circulaţia sanguină, forţă musculară şi elasticitate corespunzătoare! Un antrenament de numai 10 minute zilnic este suficient pentru mişcarea întregului corp!

Aparatul FLABeLOS are grijă de sănătatea și frumusețea corpului tău! Încearcă și tu!
Te așteptăm pe str. Stefan Luchian, nr 12/A, la etaj (zona Fortuna, în spate la Penny, vis-a-vis de intrarea în piață). Tel : 0742622301

Lasa un mesaj