Criminalul de Caini si Pisici din Buteni a fost prins și i s-a întocmit dosar penal!

Ian 8th, 2017 | Autor | Categorie: Actualitate, Despre animale, Locale Arad

Bestia de la Buteni a fost prinsă și i s-a întocmit dosar penal pentru cruzime împotriva animalelor. Urmează cercetări și asupra celor doi prieteni ai acestuia (FOTO-VIDEO)

Inconstientul asta uman,sub specia asta lipsita de evolutie omoara cu pitbull-ul lui zeci de pisici si zeci de caini. E din Buteni ,Jud.Arad .Aici e dovada la ce face nebunul si e in libertate.Ce parere aveti? Politia din Buteni umbla martora la atrocitatile facute de debilul asta mintal. Se numeste Stepan Ionel . Autoritățile sa facă dreptate! Distribuie și tu!!!

Vă atenționăm că imaginile de mai jos vă pot afecta emotional!

purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad ne-a comunicat oficial că, pe numele agresorului s-a întocmit deja un dosar penal pentru infracțiuni de cruzime împotriva animalelor.

„Oficial putem să vă comunicăm faptul că, în urma apariției pe rețelele de socializare a imaginilor și fotografiilor respective, polițiștii Postului de Poliție Buteni s-au sesizat din oficiu, l-au identificat pe cel bănuit de comiterea faptei. Este vorba despre un tânăr de 23 de ani din aceeași localitate, iar pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cruzime împotriva animalelor”, a declarat inspectorul de poliție Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

În ceea ce îi privește pe ceilalți doi indivizi care au fost prezenți în momentul acelor imagini, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad a explicat că „dacă sunt întrunite toate condițiile participaționale, atunci polițiștii vor extinde cercetările și în cazul celorlalți doi. Am înțeles că urmează a fi cercetați și cei doi, așa mi-au comunicat colegii”.

După apariția filmărilor, mai mulți internauți spun că, ceilalți doi bărbați despre care polițiștii spun că au început cercetările și în cazul lor ar fi Cristian Burda și Marius Birau.

Lasa un mesaj