Lista firme | sansa unei alegeri informate, garantia unei afaceri reusite

Mai 9th, 2015 | Autor | Categorie: Computere/IT

Lista firme disponibila acum in format electronic si pe suport CD

lista firme

Reprezinta unealta de marketing ideala si in acelasi timp o sursa perfecta pentru agentii de vanzari si specialistii in marketing direct. Cd-ul lista firme este usor de folosit si are toate optiunile necesare pentru a creea vanzari, daca il folosesti in mod corespunzator.

Daca cunosti informatii importante despre client, iar concurenta nu le stie, atunci ai un avantaj semnificativ si mai multe sanse de a realiza vanzarea. Obtinerea de informatii despre potentialii tai clienti poate constitui cea mai importanta parte a procesului de vanzare. Valoarea si forta utilizarii informatiilor de pe cd-ul lista firme, trebuie folosite strategic pentru a avea un impact maxim.

Cum sa-i poti satisface adevaratele necesitati ale clientului daca nu i le cunosti?

Pentru a fi memorabil, ai nevoie de informatii personale referitoare la clienti. Cd-ul lista firme, gazduieste informatii financiare si juridice despre companii romanesti din toate sectoarele de activitate. Tot aici gasiti si date de contact ale firmelor: telefon, adresa, email, fax, website. Construieste credibilitatea si identifica necesitatile in acelasi timp. Cd-ul lista firme functioneaza pentru orice afacere sau serviciu.

lista firme

 

Invata conceptul de marketing si adapteaza-l la afacerea ta

Fi diferit, separa-te si ridica-te deasupra concurentei. Solutiile de vanzari sunt simple o data ce ai identificat problemele, preocuparile si necesitatile clientului. In aceste conditii, utilizarea de baze de date pentru a obtine informatii este esentiala pentru a creea o atmosfera favorabila vanzarii. Vanzarea se incheie foarte usor daca identifici necesitatile reale ale clientului si le armonizezi cu preocuparile lui.

Va punem la dispozitie CD lista firme cu cea mai completa si actualizata lista firme din Romania, in baza de date regasindu-se multiple persoane de contact, persoane cu decizie, manageri, numere de telefon, adrese de mail plus multe alte date de contact verificate prin servicul propriu de call center.

 

 

Tags: , , , , , , , ,

Lasa un mesaj