Clipele lui Valentin Costea sunt numărate – acesta a intrat în moarte cerebrală

Mar 11th, 2015 | Autor | Categorie: Actualitate, Locale Arad, Vedete

1073073_537078626374119_2043328253_o

Valentin Costea, soțul vedetei de televiziune arădene Diana Mariș Costea, are la ora actuală șanse minime de supraviețuire. Medicii de la Spitalul Județean de Urgență Timișoara au declarat că acesta se află în moarte cerebrală, momentul declarării oficiale a decesului fiind doar o chestiune de timp. Practic, spun medicii, creierul său și-a încetat activitatea, doar aparatele menținând firul vieții în corpul lui Valentin Costea. În asemenea cazuri, mai spun surse medicale, familia poate decide dacă optează pentru donarea de organe care ar putea fi o șansă pentru alți bolnavi aflați în stare critică. Deși prietenii lui Vale Costea sunt încă optimiști, situația acestuia pare pecetluită la ora actuală, șansele de revenire a sa ținând, eventual, de domeniul miracolului.
Valentin Costea, cunoscut organizator de curse auto legale pe aeroportul Arad și celebru în lumea pasionaților de tuning auto, a fost agresat de un angajat aflat, spun polițiștii, sub influența drogurilor. Acesta l-a lovit sălbatic cu o bară de fier în zona capului pe când Costea se afla în atelierul său din zona Parcului Industrial UTA din Arad și suda, având masca de sudură pe față, cu scopul de a-l jefui. Agresorul l-a lăsat pe Valentin Costea într-o baltă de sânge, a încuiat atelierul și a plecat cu portofelul și mobilul victimei.
Valentin Costea a fost găsit de un prieten care a anunțat poliția. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Clinic de Urgență Arad, de unde a fost trimisă la Timișoara, în comă profundă. El a fost supus unei intervenții chirurgicale, starea sa rămânând însă critică. Agresorul a fost prins de poliție la câteva ore după comiterea faptei, pe când încerca să vândă telefonul mobil sustras de la victima sa. El a recunoscut că l-a agresat pe Costea și și-a motivat gestul prin faptul că avea mare nevoie de bani și s-a gândit să-i procure în acest fel. El a mai recunoscut că este consumator de droguri. Atacatorul a fost arestat, riscând ani grei de închisoare pentru fapta sa necugetată.
Valentin Costea este soțul cunoscutei vedete de televiziune arădene Diana Mariș Costea. Relația celor doi dura de mai mulți ani, ei formând una din frumoasele perechi ale vieții mondene arădene. De când a aflat de tragedia care l-a lovit pe soțul său, Diana a rămas alături de acesta, însoțindu-l la spital, la Timișoara și sperând într-o minune dumnezeiască menită să-i redea soțul înapoi. Prieteni apropiați ai lui Vale au fost de asemenea alături de el, nutrind speranța că acesta își va reveni până în ultima clipă și chiar și după ce verdictul nemilos al medicilor a fost făcut cunoscut apropiaților și familiei.

Sursa: http://www.arad24.net/

Lasa un mesaj