Accident groaznic la Șimand! Fostul viceprimar al localității, Minodor Anghelescu, a murit. Fiul, aflat în dreapta, este în stare foarte gravă (FOTO)

Feb 16th, 2015 | Autor | Categorie: Actualitate, Locale Arad

34-700x393

Un autoturism marca Mercedes în care se aflau cinci persoane, pe fondul vitezei, la ieșirea din localitatea Șimand înspre Arad, într-o curbă la stânga a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe câmp. În urma impactului, conducătorul auto a decedat, iar alte două persoane au rămas încarcerate în autovehicul, fiind scoase cu ajutorul echipajului de descarcerare de la ISU Arad. La locul accidentului s-a deplasat și elicopterul SMURD. Din informațiile noastre, șoferul autovehiculului are vârsta de 44 de ani și este din localitatea Șimand. El a plecat înspre Arad împreună cu soția și cu cei doi copii ai lor, a cincea persoană din mașină fiind un alt copil.

UPDATE 1: Din informațiile pe care le deținem, victima decedată este Minodor Anghelescu, fost viceprimar al comunei Șimand în mandatul 2004/2008.

UPDATE 2: Ultimele informații arată că mașina viceprimarului s-a lovit de un cap de pod. Așa cum am spus, fostul edil al comunei, a murit. Fiul său, Fabian, pasager în dreapta față, în vârstă de 21 ani, a fost transportat în stare foarte gravă la Timișoara, cu elicopterul SMURD, acesta suferind o fractură de coloană vertebrală. Soția, Monica, de 43 de ani, a suferit contuzii și escoriații. Celălalt fiu, Denis, de 17 ani, are contuzii multiple și gambă tăiată. Cel de-al cincelea pasager (ultimii trei, toți aflați pe bancheta din spate), Gabor Luiza, de 21 de ani, a fost accidentată ușor.

Sursa: SpecialArad

Lasa un mesaj