O profesoară de la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, găsită moartă în casă după ce nu s-a prezentat la un examen

Ian 14th, 2015 | Autor | Categorie: Actualitate, Locale Arad
O profesoară de la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, găsită moartă în casă după ce nu s-a prezentat la un examen

O profesoară universitară din Arad, în vârstă de 43 de ani, a fost găsită moartă, luni, în locuinţa sa, colegii acesteia spunând că nu ştiu ca femeia să fi fost bolnavă, în timp ce poliţiştii afirmă că pe corpul neînsufleţit nu există urme de violenţă, fiind aşteptat rezultatul necropsiei.

Profesoara Tatiana Duminică era şef de lucrări la Facultatea de Medicină, Farmacie şi Medicină Dentară de la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, ea fiind găsită moartă după ce nu a venit la un examen programat cu studenţii.

Luni dimineaţă avea examen şi nu a apărut. Colegii şi studenţii au sunat-o de mai multe ori şi nu a răspuns. Ulterior, o colegă a sunat la 112 şi poliţiştii au găsit-o moartă în apartament”, a declarat, pentru Mediafax, un coleg de la facultate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Arad, Ovidiu Liber, pe corpul femeii, care avea 43 de ani, nu au fost găsite urme de violenţă.

Cadavrul a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzelor decesului”, a declarat el.

Vecinii de bloc ai femeii spun că aceasta nu a mai fost văzută de vineri. Colegii profesoarei au afirmat că aceasta nu s-a plâns niciodată că ar fi fost bolnavă.

Ştiu doar că a suferit recent o operaţie de varice, dar era ceva de rutină. În rest, nu s-a plâns niciodată de vreo boală şi era o femeie energică, aparent sănătoasă. Suntem foarte surprinşi să aflăm că a murit”, a spus o colegă.

Profesoara lucra şi la un cabinet de stomatologie, iar pacienţii au fost reprogramaţi la alte cabinete de specialitate.

Sursa: http://www.voceatransilvaniei.ro

Lasa un mesaj