N-ai mai vazut asa ceva: Mos Craciun “KARATIST”, la Arad

Dec 26th, 2014 | Autor | Categorie: Locale Arad, Timp liber

Mai mare mirarea pe copiii prezenti la unul dintre antrenamentele de Aikido organizate de Asociatia Kyojin din Arad. Mos Craciun si-a facut aparitia printre cei mici si i-a uimit cu o tehnica noua!
Mosul este un foarte vechi practicant de Aikido si asa a ajuns la micutii samurai care practica Aikido la Atrium Mall Arad. Copiii i-au aratat Mosului tot ce au invatat pe parcursul intregului an iar Mosul nu s-a lasat mai prejos si le-a aratat o tehnica noua de Aikido. Impresionati, copiii au cantat si au spus poezii iar la final au primit cadouri de la Mosul “karatist”. Inainte sa plece, Mosul a promis ca ii va vizita si anul viitor, cand spera sa gasesca si mai multi practicanti de Aikido la antrenamentele Asociatiei Kyojin

“Asadar, asteptam mai multi copii cu care sa ne antrenam si sa il impresionam anul viitor pe Mos Craciun”, a declarat vicepresdintele Asociatie Kyojin, Sensei Daniel Gheorghe.

De asemenea, Isabela Rabotka, presedintele Asociatiei Kyojin a tinut sa le multumeasca atat copiilor cat si Mosului pentru participare si sa le ureze Craciun Fericit!

Lasa un mesaj