Fanii UTA-ei sarbatoresc revelionul in avans, la Old Lady’s Pub

Dec 26th, 2014 | Autor | Categorie: Locale Arad, Personalitati, Sport, Vedete

Deja traditionalul Revelion al utistilor va avea loc duminica 28 decembrie, la Old Lady’s Pub, dupa ora 18, anunta Suporter Club UTA. “Ii asteptam pe toti utistii sa vina cateva ore alaturi de prietenii lor cu suflet alb-rosu , in speranta unui an nou mult mai bun pentru Batrana Doamna a fotbalului romanesc”, precizeaza reprezentantaa suporterilor.
De remarcat, ca Suporter Club UTA a desfasurat in zilele de dinaintea Craciunului cateva actiuni umanitare prin care utistii au dorit aduca bucurie in sufletele unor copii aradeni.

In seara zilei de luni, 22 decembrie, Mos Craciun utist a fost in fata Primariei, unde a impartit cadouri copiilor aflati in piata, chemandu-i totodata pe acestia si pe parintii lor la meciurile din primavara ale Batranei Doamne. “Multumita contributiilor unor membri, dar si din fondurile proprii ale asociatiei, am reusit sa achizitionam o combina frigorifica pentru Centrul de Recuperare si Reabilitare Copii cu Dizabilitati din strada Tudor Vladimirescu, municipiul Arad. Nu in ultimul rand am reusit si in acest an sa le facem un Craciun mai fericit catorva copii sarmani din satul Caporal Alexa, apartinator orasului Santana”, precizeaza reprezentantii Suporter Club UTA.

Lasa un mesaj