SEMNARE CONTRACT LUCRĂRI AMENAJARE PISTE DE BICICLETE PE FALEZA MUREȘULUI

Ian 15th, 2014 | Autor | Categorie: Actualitate, Locale Arad

Primarul municipiului Arad, dl.Gheorghe Falcă a semnat astăzi contractul de lucrări pentru amenajarea pistei de cicliști pe Faleza Mureșului, între Podul rutier Micălaca și Pădurea Ceala.
Proiectul Tehnic a fost elaborat în cursul anului 2013 de S.C. LUCA WAY S.R.L. București în noiembrie 2012 in cadrul unui program finanțat din fonduri europene în cadrul Programului de cooperare transfrontalieră Ungaria-România.
In data de 08.10.2013 a fost lansată procedura de achiziție publică prin licitație deschisă a lucrărilor de execuție. La procedură au participat un număr de 7 ofertanți.

Oferta câștigătoare: Asociația S.C. SYL CON TRANS S.R.L. – S.C. ELECTRO CONSTRUCT S.R.L. – S. C. LILE SERVICE G.C. S.R.L.
Valoarea ofertei câștigătoare 5.494.332,63 lei fără T.V.A.
Durata contract : 24 luni

In cadrul lucrărilor vor fi amenajate piste de biciclete pe toată lungimea falezei Mureșului începand de la Podul rutier Micălac până la Pădurea Ceala. De asemenea se va realiza și o legătură cu bulevardul Revoluției pe strada I. C. Brătianu. Lungimea totala a pistelor de biciclete va fi de : 12,5 km, cu lățimea pistelor de 1 (un) metru pentru fiecare sens de circulație (total 2 m). În cadrul proiectului se va realiza reabilitarea falezei Mureșului pe toată lățimea acestora (4 m). Pe traseu vor fi amenajate 15 locuri de popas, dotate cu rastel de biciclete, băncuță și coș de gunoi. Deasemenea, pe traseul pistelor va fi reabilitat sistemul de iluminat public pe o lungime de 2,6 km.

Lasa un mesaj