Dezbateri publice pe tema transferului clădirii Poliției de Frontieră

Ian 29th, 2014 | Autor | Categorie: Locale Arad, Scoala

Dl.Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, reiterează ideea organizării unei dezbateri publice pe tema transferului clădirii Poliției de Frontieră de pe str. Mărășești către administrația locală, pentru mutarea școlii gimnaziale „Mihai Eminescu”. Dezbaterea se va desfășura chiar la fața locului, pentru a se putea vedea cum se prezintă această clădire.
În data de 28 ianuarie 2014, la ora 16, profesorii de la Şcoala gimnazială „Mihai Eminescu”, părinţii elevilor precum şi parlamentarii Aradului sunt invitați pe str. Mărășești nr. 18-20, la dezbaterea publică privind transferului clădirii Poliției de Frontieră în administrare locală.

„Noi, arădenii, ne dorim ca acea clădire să revină administrației locale, lucru pentru care m-am luptat la Bucureşti, în timp ce deputatul Măduţa se lupta să nu o primim. Dacă domnul Măduţa este cu adevărat interesat de soarta acestei şcoli şi a a elevilor care învaţă aici, înseamnă că va răspunde invitaţiei şi va veni la dezbaterea publică. Eu voi veni la această întâlnire cu documentele care demonstrează demersurile pe care le-am făcut pentru acest sediu, care va putea intra în patrimoniul Aradului odată cu accederea României în spațiul Schengen. Domnul Măduţa are obligaţia morală să vină în faţa oamenilor cu documente care să dovedească ceea ce a făcut el pentru, nu împotriva acestei şcoli”, a declarat dl.Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad.

Lasa un mesaj