Premiul Targul International de Investitii

Iun 6th, 2013 | Autor | Categorie: Locale Arad, Nationale, Personalitati

Primarul municipiului Arad, dl.Gheorghe Falcă a primit Trofeul de excelență în administrație decernat la Gala Premiilor Avangarde a celei de-a doua ediții a Târgului Internațional de Investiții « Împreună reconstruim România », desfășurat la București în perioada 28-30 mai. În cadrul Galei au fost premiați reprezentanții administrațiilor care au atras și derulat cele mai multe investiții pentru dezvoltarea comunităților lor în cursul anului 2012.
« Este o nouă apreciere pe care administrația Municipiului Arad o primește, e un prilej de mare bucurie să vedem că munca noastră obține recunoaștere și la nivel național. Am reușit să realizăm performanța de a avea 100% succes în accesarea de fonduri europene, iar proiectele municipalității au modenizat Aradul într-un ritm fără precedent. Acest premiu doresc să-l dedic cetățenilor Aradului , pentru că înțeleg etapele de dezvoltare a orașului dar și companiilor arădene, care crează locuri de muncă și susțin dezvoltarea locală. » a declarat primarul Aradului, dl.Gheorghe Falcă.

Târgul Internațional de Investiții « Împreună reconstruim România » a reunit reprezentanți ai administrațiilor locale din România, investitori internaționali, reprezentanți ai misiunilor diplomatice de la București, ai camerelor de comerț și ai structurilor patronale, companii private interesate de implicarea în parteneriate public-private, reprezentanți ai autoritatilor centrale, ministere și agenții, reprezentanți ai mediului bancar.
În cadrul lucrărilor Târgului s-au dezbătut teme actuale privind finanțările europene, proiectele prioritare pentru România, parteneriatul public-privat, impactul investițiilor publice pentru dezvoltarea durabilă asupra creșterii economice, evoluția pieței muncii și a dialogului social, soluții de finanțare pentru mediul de afaceri , rolul agriculturii în cadrul strategiei naționale de dezvoltare și altele.

Lasa un mesaj