Buletinele de vot pentru parlamentare, tipărite la Arad

Nov 21st, 2012 | Autor | Categorie: Actualitate, Locale Arad, Politica

La sediul Prefecturii Arad s-a desfășurat licitația publică pentru desemnarea societăţii comerciale care va asigura tipărirea buletinelor de vot ce vor fi utilizate la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor din data de 9 decembrie.

Vor fi două seturi de buletine de vot, unul pentru Camera Deputaţilor şi unul pentru Senat. Desigur, buletinele vor fi diferite în funcţie de colegiul în care se află secţia de votare unde vor fi repartizate.

În total vor fi tipărite 870.364 buletine de vot, jumătate pentru Camera Deputaţilor şi jumătate pentru Senat, cifra cuprinzând şi o rezervă de 10%. Pe listele electorale permanente din judeţul Arad sunt înscrişi 394.183 de alegători. Au fost depuse două oferte, iar câştigătoare a fost declarată cea care a conţinut cel mai bun preţ. „Licitaţia a fost câştigată de tipografia Gutenberg S.A. din Arad, la un preţ de 0,0180 lei pentru o pagină  A4.

Cele 439 secţii de votare vor fi amenajate în 384 de locaţii. Paza va fi asigurată de:  IPJ Arad – 282 secţii de votare, IJJ Arad – 59 secţii, STPF – Arad – 37 secţii, ISU Arad – 42 secţii, Poliţia TF – 9 secţii, ORI Arad – o secţie, Serviciul Paşapoarte – 4 secţii, Serviciul Permise – 5 secţii.

Tags: , ,

Lasa un mesaj