Numele vizibil din spatiu

Iul 22nd, 2011 | Autor | Categorie: Senzational

Un seic arab a tinut mortis ca pana si extraterestrii, de s-or nimeni prin preajma planetei noastre, sa-i cunoasca numele: Hamad. Asa ca si-a scris numele pe nisip, pe insula sa: rezultatul poate fi vazut si pe Google Earth, caci literele sunt inalte de un kilometru si se intind pe alti trei!

insula lui Hamad 2_b

Ideea (si banii) i-au apartinud lui Hamad Bin Hamdan Al Ahyan, in varsta de 63 de ani, membru al familiei regale din Abu Dhabi, scrie dailymail.co.uk.

Nu se stie cat a platit Hamad pentru ambitia de a avea numele vizibil din spatiu, insa o echipa de muncitori a trudit saptamani la randu-l sa-i transpuna in practica ideea. Mai mult, cand apa inunda tarmul, literele se umplu cu apa, iar seicul poate naviga, daca are chef, cu barca de-a lungul lor.

Seicul Hamad este faimos pentru pasiunea sa de a face lucruri la scara mare. Hamad are 200 de masini pe care le depoziteaza intr-o piramida uriasa. Printre masini sunt sapte Mercedes 500 SEL vopsite in culorile curcubeului ceea ce i-a atras porecla de… Seicul curcubeu, noteaza realitatea.net.

Hamad a construit cel mai mare camion din lume, dotat cu opt dormitoare in interiorul cabinei, si o casa motorizata in forma unui glob urias, care este de exact un milion de ori mai mica decat Terra.

Lasa un mesaj