Noul MG 5 asteapta numaratoare inversa

Iun 8th, 2011 | Autor | Categorie: Auto

Modelul MG 5 este pregatit sa ajunga in China inainte de sfarsitul acestui an si in Europa in apropierea lui 2013. Unele motoare de sub capota noului MG vor fi dezvoltate in colaborare cu General Motors.
Noul MG 5 va ajunge pe piata din China pana la sfarsitul acestui an si de-abia in 2013 isi va face loc si in Europa, in clasa compactelor.
Bineinteles, versiunea europeana va primi cateva modificari la capitolul design, pentru a fi pe placul clientilor.
Versiunea de productie a prototipului prezentat la Shanghai va fi asezata pe platforma MG/Roewe 350 si va fi motorizata de propulsoarele actuale de 1.3 litri si 1.8 litri.
Incepand cu 2014, va primi o serie de motoare pe benzina, mai mici, dezvoltate impreuna cu General Motors. Viitoarele propulsoare turbo pe benzina de 1.0 litri, 1.2 litri, 1.4 litri si 1.5 litri vor purta numele de cod SGE. Modelul MG 5 va profita cu siguranta de benzinarele de 1.2 litri, 1.4 litri si de un diesel de 1.9 litri.
Directorul de design, Tony Williams-Kenny a declarat ca MG este o marca tanara, la moda si in continuu progres. Tot el a mai adaugat ca este o marca globala, cu puternice accente britanice.
Sursa: Autocar

Tags: , ,

Lasa un mesaj