Hotel FM, frecventa necastigatoare. Locul 17 la Eurovision. Cine i-a placut

Cultural

Trupa Hotel FM, reprezentanta Romaniei la Eurovision 2011, s-a clasat pe locul al 17-lea in concursul a carui finala a avut loc, sambata seara, la Düsseldorf Arena, Germania.  Zdob si Zdup, reprezentantii Moldovei, au fost pe 12.

Editia de anul viitor a concursului Eurovision se va desfasura in Azerbaidjan, dupa ce Ell & Nikki au castigat competitia din acest an, cu piesa “Running Scared”. Ei au obtinut un total de 221 de puncte.

Pe urmatoarele două locuri in clasament s-au situat Raphael Gualazzi din Italia, cu 189 de puncte, si Eric Saade din Suedia, cu 185 de puncte.

Reprezentantii Romaniei au obţinut un total de 77 de puncte, din care punctajul maxim de 12 puncte a fost acordat de Italia si Republica Moldova, 10 puncte Belgia ai 8 puncte Spania.

La randul sau, Romania a acordat 12 puncte reprezentantilor Republicii Moldova, 10 puncte celor din Azerbaidjan si 8 puncte reprezentantilor Greciei.

La casele de pariuri internationale, trupa Hotel FM, care a reprezentat Romania la Eurovision, se afla ieri pe locul 19 in topul sanselor de a castiga competitia.

Romania, clasata in primele cinci castigatoare la Eurovision, estimeaza Google

Marea surpriza ne-a facut-o insa Franta, care a clasat-o pe Hotel FM pe primul loc in topul concurentior cu cele mai mari sanse de a pleca acasa cu trofeul. Si Marea Britanie ne-a surprins placut, clasand trupa care reprezinta Romania pe locul 2, scrie site-ul romania-insider.com

Trupa Hotel FM, reprezentanta Romaniei la Eurovision 2011, a intra pe pozitia a 17-a in finala concursului care a avut loc sambata la Dusseldorf Arena, Germania, scrie Mediafax.

Ordinea intrarii in concurs in finala de sambata a fost urmatoarea: Finlanda, Bosnia-Hertegovina, Danemarca, Lituania, Ungaria, Irlanda, Suedia, Estonia, Grecia, Rusia, Franta, Italia, Elvetia, Marea Britanie, Moldova, Germania, Romania, Austria, Azerbaidjan, Slovenia, Islanda, Spania, Ucraina, Serbia si Georgia.

Romania, reprezentata de trupa Hotel FM (Gabriel Baruta, David Bryan si Alex Szuz), cu piesa “Change”, s-a calificat in finala de sambata dupa ce a concurat in a doua semifinala Eurovision, joi, la Düsseldorf.

Tot joi s-au mai calificat Bosnia si Hertegovina, Austria, Ucraina, Republica Moldova (Zdob si Zdub – “So Lucky”), Suedia, Slovenia, Estonia, Danemarca, Irlanda.

Anul trecut am fost reprezentati la Eurovision de Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu care au interpretat piesa “Playing with Fire” si au castigat locul 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published.